CUM TE PUTEM AJUTA?

Allegro Travel este o agentie de turism specializata pe vacante de familie. Oferim vacante de calitate, la preturi accesibile.

Suntem de parere ca fiecare vacanta trebuie sa fie diferita si ca un stil de viata solicitant merita tot ceea ce este mai bun.  Avem rabdare, incercam sa te cunoastem si te ajutam sa gasesti vacanta perfecta.  Promisiunea noastra? Nicio cerinta nu este prea mica sau prea mare pentru echipa Allegro Travel.  Daca este important pentru tine, atunci este important si pentru noi.

“A fost prima experiență de organizare a unei vacanțe printr-o agenție și am fost foarte mulțumită. Am primit consultanță personalizată, am primit mereu răspunsuri în timp scurt și am avut o interacțiune foarte plăcută.”

Andreea Grecu, Charter Creta Chania - Hotel Eden Beach 3*

“Multumim pentru sejurul minunat din Suedia, sunteti minunati. Cu siguranta o sa mai calatorim cu dumneavoastra.”

Mariana Iancu, City Break Stockholm - Hotel Dialog 2*
“Buna ziua, totul a fost perfect, serviciile lor foarte bune. Insa, singura problema ar fi distanta de oras, faci cam 35-40 de minute cu autobuzul. Autobuzul se ia din fata hotelului si este din jumatate in jumatate de ora. Costa cam 3,5 de persoana. Taxiul costa cam 30-40 euro pana in centru, deci este mult mai convenabil autobuzul. Distanta fata de centru este cam de 16 km. Oricum, la pretul pe care l-am platit, a fost perfect. Multumesc.”
Raluca Olteanu, City Break Dublin – Hotel Carlton Blanchardstown 4*

“Am ajuns, ne-am cazat, suntem bine. Hotelul arara binisor, parea mai mare in poze. Data viitoare va ascultam ?) Mancarea simplista, nu foarte multe specialitati, dar buna. Hotelul este chiar pe plaja si situat in centrul Bazarului iar zona in sine este foarte frumoasa. Gen Mamaia, cu doua zone mai selecte (nord si sud) si muzica pana tarziu in noapte.
Ne-am simtit foarte bine!
Multumim inca o data! ”

Alina Stefanescu, Sejur Individual Bodrum – Hotel Mandalinci Resort 4*

“Totul a decurs conform programului. Multumim frumos pentru amabilitate!”

Razvan Baciu, Charter Santorini - Hotel Adamastos 3*

“A fost super! Recomand hotelul! Este cald, curat si baile foarte curate. E oarecum departe de centru dar in maxim 30 de min ajungi acolo cu metroul, care se afla foarte aproape de hotel, 3 minute maxim de mers lejer. E perfect pentru city-break iar micul dejun este consistent. Aeroportul se afla la maxim 15 min distanta de hotel si este mai convenabil sa iei taxiul pana la hotel decat sa te cari cu bagaje pe autobuz si apoi cu metrou (dus-intors 50EUR). In plus, taxiurile au pret fix de la aeroport pana in Roma veche, dincolo de ziduri. Mancarea este scumpa la restaurante din zonele centrale de genul Vatican, Colosseum, etc. dar era de asteptat. TIP! Intrarile la toate obiectivele turistice (exceptand Vaticanul) sunt gratuite in prima duminica din luna! Se sta la cozi pentru a intra dar se merita! Pe scurt, totul a fost perfect deci multumim! Vorbim cat de curand pentru a planifica urmatoarea escapada! ”

Valentina Carbuneanu, City Break Roma - Hotel Cinecitta 3*

“Totul a decurs super bine! Va multumim mult si cu siguranta vom apela la dvs. si pe viitor! Deja am recomandat agentia dvs. in cercul nostru de prieteni. Multumim inca o data!”

George Mustata , City Break Stockholm - Hotel Ibis Styles Stockholm Odenplan 3*

“Si eu, si prietenele mele am fost foarte multumite de serviciile agentiei, de modul in care s-au ocupat sa avem un city break placut. Oferta a fost buna si totul a mers excelent. N-a trebuit sa ne facem griji pentru nimic inainte de plecarea in vacanta si nu am intampinat niciun fel de probleme la fata locului. Hotelul unde am fost cazate in Paris a fost exact ce aveam nevoie. A fost prima experienta cu agentia si, cu siguranta, nu si ultima.”

Miruna Gheoca , City Break Paris - Hotel Mercure Gobelins 4*